Gyerek a munkahelyen?

  • admin
  • 0 Views
  • 0 hozzászólás
  • anyai szerep . elvárások . eredményesség . karierr . magatartás . nevelés . párkapcsolat . politika . szerepvállalás . szülő gyerek kapcsolat .

Beszélgetés a nők munkapiaci helyzetéről

A péntek esti gombaszögi beszélgetés résztvevői: SimonaPetrík, Parlamenti képviselő, Szapu Marianna dékán, a pozsonyi Genderkutató Központ vezetője, Bott Domonkos Lívia, közgazdász, a MinorityKids projekt vezetője (Phoenix PT), Bolemant Lilla a Phoenix PT elnöke

Simona Petrík csak húsz percre szeretett volna bemenni a munkahelyére, a szlovák parlamentbe féléves gyermekével a karján, de váratlan akadályba ütközött: a gyermek nem alkalmazott, nem mehet be! Hogy is van ez az anyák és az anyaság támogatásával? A nőknek ódákat zengenek az anyaság szentségéről, de amikor ezt a nyilvánosság előtt is vállalják, az elítélendő? Ki mondhatja meg, hogy mi a jó az anyának és a gyermekének?

Bemutatjuk legújabb projektünket, a Minority Kids tájékoztató weboldalt – családi jog,i ill. couching tanácsadó fórumot, mely szlovákiai magyar és roma gyerekeknek segít az idei év nyarától abban, hogy eligazodjanak a munkapiaci helyzet útvesztőiben, és nem féljenek munkát vállalni, gyermekkel is.

A multikulturális projekt elsősorban anyáknak és nőknek nyújt tanácsot.Célja a kisebbségben élő gyermekek és anyák érdekvédelme, tájékoztatása,esélyegyenlősége, családi és kisebbségi jogaik, lehetőségek, megoldások és aktuális problémák felvetése és megoldási lehetőségek keresése online közegben, szakemberek segítségével.Az érdeklődők csatlakozhatnak a Gombaszögi táborban is a projekt csapatához: blog, marketing, jogi témákban, jelentkezésüket az info@phoenix-ngo.sk e-mailcímen is szeretettel várjuk!


19. századi történet anyai szerep barátság bolemant lilla Bolgár Kati elvárások előítélet eredményesség erőszak férfi gender studies gombaszög irodalom iskola Janković Nóra kalandregény kapcsolat karierr konferencia kutatás könyv magatartás nevelés nőirodalom OSF Phoenix Equality politika projekt párkapcsolat regény szerelem szerepvállalás sztereotípia szülő gyerek kapcsolat tanácsadás testi változások tudomány tudás történelem viselkedés workshop zaklatás értékelés önbizalom önismeret