Manóverseny!

Manóverseny!
19
jan
  • admin
  • 0 Views
  • ajéndékkönyv . manók . manóskönyv . memóriajáték . mesekönyv . pexeso . verseny .

A legÚJabb ÚJévi ÚJdonságunk egy valódi MANÓS verseny, amely a karácsonyra a boltokba és a webáruházunkba került Manós vakáció című mesekönyvünkhöz kapcsolódik. A mesekönyvet a mese olvasói, a gyerekek illusztrálták, az ő kis manóikkal találkozhattok a könyvben, és a hozzá készült memóriajátékon (pexeso) is.

Aki szeretne izgalmas ajándékokat nyerni (nemcsak manósakat), annak érdemes elolvasni a játékszabályokat.

Aki február 28-áig megrajzolja a saját manóját, és elküldi a címünkre:

Womanpress – Phoenix PT

Pri Sajbách 14A

831 06 Bratislava

könyvajándékokban részesül.

A rajzhoz mellékeld, hogy melyik mesekönyvet szeretnéd ajándékba kapni e három közül: Lili és Boti manói, Manós vakáció, Boszimesék Újbanyvárról.

A kiválaszott könyvet tedd a kosárba, és ha még egy könyvet rendelsz hozzá a kínálatunkból, ajándékba egy pexesot küldünk.

A legjobb rajzokat egy szakmai zsűri választja ki, és három kedves manórajzolónak egy-egy igazi rongybaba manót küldünk: Lilit vagy Botit – választása szerint.

Rajzra fel kedves manótársak!

 

 

Szólj hozzá!

19. századi történet anyai szerep barátság bolemant lilla Bolgár Kati elvárások előítélet eredményesség erőszak férfi gender studies gombaszög irodalom iskola Janković Nóra kalandregény karierr konferencia kutatás könyv magatartás nevelés nőirodalom OSF Phoenix Equality politika projekt párkapcsolat regény szerelem szerepvállalás sztereotípia szülő gyerek kapcsolat tanácsadás testi változások tudomány tudás tévhit történelem viselkedés workshop zaklatás értékelés önbizalom önismeret