Manóverseny!

Manóverseny!
19
jan
  • admin
  • 0 Views
  • 0 hozzászólás
  • ajéndékkönyv . manók . manóskönyv . memóriajáték . mesekönyv . pexeso . verseny .

A legÚJabb ÚJévi ÚJdonságunk egy valódi MANÓS verseny, amely a karácsonyra a boltokba és a webáruházunkba került Manós vakáció című mesekönyvünkhöz kapcsolódik. A mesekönyvet a mese olvasói, a gyerekek illusztrálták, az ő kis manóikkal találkozhattok a könyvben, és a hozzá készült memóriajátékon (pexeso) is.

Aki szeretne izgalmas ajándékokat nyerni (nemcsak manósakat), annak érdemes elolvasni a játékszabályokat.

Aki február 28-áig megrajzolja a saját manóját, és elküldi a címünkre:

Womanpress – Phoenix PT

Pri Sajbách 14A

831 06 Bratislava

könyvajándékokban részesül.

A rajzhoz mellékeld, hogy melyik mesekönyvet szeretnéd ajándékba kapni e három közül: Lili és Boti manói, Manós vakáció, Boszimesék Újbanyvárról.

A kiválaszott könyvet tedd a kosárba, és ha még egy könyvet rendelsz hozzá a kínálatunkból, ajándékba egy pexesot küldünk.

A legjobb rajzokat egy szakmai zsűri választja ki, és három kedves manórajzolónak egy-egy igazi rongybaba manót küldünk: Lilit vagy Botit – választása szerint.

Rajzra fel kedves manótársak!

 

 

0 Hozzászólás
Szólj hozzá!

anyai szerep bolemant lilla Bolgár Kati elvárások előítélet eredményesség erőszak férfi gender studies gombaszög irodalom Janković Nóra kalandregény kapcsolat karierr konferencia kutatás könyv magatartás nevelés nőirodalom OSF partner Phoenix Equality politika projekt párkapcsolat regény szerelem szerepvállalás szex szexuális zaklatás sztereotípia szülő gyerek kapcsolat tanácsadás testi változások tudomány tudás tévhit viselkedés workshop zaklatás értékelés önbizalom önismeret