Bolgár Katalin – Kincsesnapló

  • admin
  • 0 Views
  • 0 hozzászólás
  • Nincsenek címkék

8.90

Leírás

A gimnazista ikerpár, Emma és Kristóf éppen egymás cukkolásával van elfoglalva, amikor titokzatos idegenek zörgetnek be a kapun, és azt állítják, nagyapjuk az ő kertjükben ásta el a kincsét, mielőtt külföldre menekült a háború elől. A szülők tiltása ellenére a két fiatal titokban azonnal nyomozni kezd barátaikat is bevonva. A múltból felbukkanó árnyalakok és egy váratlan szerelem is próbára teszi őket, de nem minden az, aminek látszik! Megtörténhet-e a csoda egy hozzánk közeli kisvárosban, vagy éppen a mi falunkban? A történetből kiderül ez is.

Bolgár Katalin (1977, Ipolyság) rövid idő alatt két kalandos és izgalmas felnőtteknek szóló regényt (Érdekek és érzelmek, Krinolinba zárva), egy ifjúsági regényt és két mesekönyvet (Lili és Boti manói, Manós vakáció) írt meg, és adja ki őket fokozatosan (és akkor a fordításait még nem is említettük), miközben az olvasók a folytatásokat követelik tőle. Gördülékeny, magával ragadó stílus, váratlan fordulatok, izgalmas befejezés. Ez jellemzi a Kincsesnapló című legújabb kötetét is, amely témájával és történetével a tizenéves olvasókat célozza meg.

0 Hozzászólás
Szólj hozzá!

Be kell jelentkezned,hogy hozzászólhass


19. századi történet anyai szerep barátság bolemant lilla Bolgár Kati elvárások előítélet eredményesség erőszak férfi gender studies gombaszög irodalom iskola Janković Nóra kalandregény kapcsolat karierr konferencia kutatás könyv magatartás nevelés nőirodalom OSF Phoenix Equality politika projekt párkapcsolat regény szerelem szerepvállalás sztereotípia szülő gyerek kapcsolat tanácsadás testi változások tudomány tudás történelem viselkedés workshop zaklatás értékelés önbizalom önismeret