Manós memóriajáték minden mesekönyvhöz!

  • admin
  • 0 Views
  • 0 hozzászólás
  • Nincsenek címkék

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A manók nagyon szeretnek bújócskázni! Ebben a memórijátékban az ipolysági gyerekek rajzolta manók elevenednek meg, és próbálnak elbujdosni a játékosok elől.

Ha beküldöd a rajzod, választhatsz egy mesekönyvet ajándékba, és ha még egy másik bármilyen könyvet megrendelsz hozzá, egy pexesót küldünk ingyen! Mit is kell tenned az ajándékért? Itt megtudhatod.

Ha nincs kedved rajzolni, tetszőleges két könyv megrendelése esetén ajándékként hozzácsomagoljuk a manós memóriajátékot!

A manós játék viszont folytatódik! Egy rajzversennyel, ahová mindenki benevezhet, ha 2017. február 28-áig elküldi a kiadó címére a saját kezűleg elkészített manórajzát.

Womanpress – Phoenix

Pri Šajbách 14A, 831 06 Bratislava

Értékes jutalmakat nyerhet: manós póló, manóbaba, manós könyv, és még sok minden más, ami manó!

Manós játékszabályok!

Rajzra fel!

 

0 Hozzászólás
Szólj hozzá!

Be kell jelentkezned,hogy hozzászólhass


19. századi történet anyai szerep barátság bolemant lilla Bolgár Kati elvárások előítélet eredményesség erőszak férfi gender studies gombaszög irodalom iskola Janković Nóra kalandregény kapcsolat karierr konferencia kutatás könyv magatartás nevelés nőirodalom OSF Phoenix Equality politika projekt párkapcsolat regény szerelem szerepvállalás sztereotípia szülő gyerek kapcsolat tanácsadás testi változások tudomány tudás történelem viselkedés workshop zaklatás értékelés önbizalom önismeret