Szenes Piroska – Az utolsó úr

  • Bolemant Lilla
  • 0 Views
  • 0 hozzászólás
  • Nincsenek címkék

6.90

Készleten

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Egy elfeledett nagyszerű írónő elfeledett izgalmas regénye, amely kora irodalmában egyedülállóan írja le a „nemek harcát”, női és férfi mivoltunk többarcúságát, és ezek végleteit. Izgalmas olvasmány, amelyben sok rejtett érzésünket, gondolatainkat találhatjuk és élhetjük meg anélkül, hogy átlépnénk a nemiség tiltott határait.

Szenes Piroska regénye egy olyan világba enged betekintést az olvasónak, amelyben a hagyományos szabályok nem érvényesek, a hatalom, az erkölcs, a szeretet és a gyűlölet váratlanul idegen, egyben nagyon is ismerős arcát mutatja felénk.

További információk

Tömeg 0.10 kg
Méretek 12 × 16 cm
0 Hozzászólás
Szólj hozzá!

Be kell jelentkezned,hogy hozzászólhass


19. századi történet anyai szerep barátság bolemant lilla Bolgár Kati elvárások előítélet eredményesség erőszak férfi gender studies gombaszög irodalom iskola Janković Nóra kalandregény kapcsolat karierr konferencia kutatás könyv magatartás nevelés nőirodalom OSF Phoenix Equality politika projekt párkapcsolat regény szerelem szerepvállalás sztereotípia szülő gyerek kapcsolat tanácsadás testi változások tudomány tudás történelem viselkedés workshop zaklatás értékelés önbizalom önismeret