LOADING...

Vissza a tetejére

2023. december 17.

Erre varrjál gombot! januártól–júniusig címmel adja ki második, kézműves ötletekből összeállított könyvét Szalma Nikoletta.

Szerző:

Szalma Nikoletta (Vidu) és Bolemant Lilla (Womanpress Kiadó) pár évvel ezelőtt kezdtek el beszélgetni Vidu kreatív ötletekkel teli könyvének megvalósításáról. Egy magyar és egy szlovák nyelvű verzió kiadása volt tervben, minden hétre egy-egy kézműves ötletet kínálva. Azonban időközben kiderült, hogy egy sokkal terjedelmesebb könyvről lesz szó, a munkafolyamatok fényképes dokumentálásának szükségességével, és ez a könyv két etapban történő megjelenését követelte. Így 2021 nyarán megjelent az Erre varrjál gombot! első része: júliustól–decemberig. Most, 2023-ban érkezik a könyv második része is, elérhetővé téve mind a magyar, mind a szlovák nyelvű olvasók számára.

 

 

Ez a könyv az év bármelyik napján fellapozható, amikor inspirációra vágyunk, és biztosan sokakat ösztönöz majd arra, hogy új dolgokat próbáljanak ki, alkossanak.

Hónapokra lebontva, az év minden hetére kínál egy-egy kreatív ötletet, az aktuális évszaknak, eseménynek és a hozzájuk szorosan kapcsolódó ünnepnek megfelelően. Ezek megvalósításához részletes leírások és fényképek is tartoznak, hogy még élvezetesebbé tegyék az alkotást.

Az Erre varrjál gombot! közösségi finanszírozás segítségével jött létre. Az olvasók a StartLabon keresztül járulhattak hozzá a könyv megjelenéséhez. Az előfizetők kiválaszthatták, melyik nyelvi mutációt szeretnék megvásárolni, sőt a dedikálási igényüket is megjelölhették, emellett pedig a Womanpress Kiadó két másik magyar nyelvű könyvével is gazdagabbak lehettek.

 

Köszönjük a hozzájárulást!

Előző bejegyzés

„A feleséged vagyok, nem a cseléded”

Következő bejegyzés

Girl math: az új egyszeregy?

post-rács