Phoenix Equality

Az egyetemi hallgatók, jövendő pedagógusok nemi érzékenyítése

Az Egyenlő esély – egyenlő eredmény elnevezésű projektünk többek között ezekről a kérdésekről szeretne párbeszédet folytatni a huszonéves fiatalokkal, diákokkal, hogy szakembereink megosszák velük tudásukat és tapasztalataikat, és értékes véleménycserében vehessenek részt velük.

A projekt része egy egyszemeszteres képzés a Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem Közép-Európai Tanulmányok Karán, mely 2015 februárjában indul. Ehhez kapcsolódnak majd beszélgetéseink a diákklubokban a Diákhálózattal együttműködve és a jövő nyári Gombaszögi Nyári Táborban is.

Több információt  a projektről a  és aktuális blogbejegyzéseket PROJEKT OSF-EEA menüpont alatt talál.
Aktuális gender témájú olvasmányok, kutatások  ITT
[button url=”http://phoenix-ngo.sk/category/projektek/” style=”green medium”]A PROJEKT BLOGBEJEGYZESEI[/button]
OLVASSA GENDERÉRZÉKENY TANKÖNYVÜNKET IS:

[gview file=”http://phoenix-ngo.sk/wp-content/uploads/2015/06/Bevezetés-a-gendertanulmányokba_tankönyv.pdf”]

BESZÁMOLÓK:

[button url=”http://phoenix-ngo.sk/2015/07/20/osszefoglalo-a-gombaszogi-nyari-taborbol-2015/” style=”green medium”]GOMBASZÖGI TÁBOR [/button]

 

[captiontitle]BESZÉLGETŐESTEK DIÁKOKKAL[/captiontitle]

 

[button url=”http://phoenix-ngo.sk/2015/11/04/meghivo-no-es-ferfi/” style=”green medium”]NŐ ÉS FÉRFI- ŽENY A MUŽI[/button]

 

Köszönjük a támogatóknak:
logo_osf_500x192px_RGB_SKlogo_EEA_60x43mm_CMYK_300DPI

 

Az egyetemi hallgatók, jövendő pedagógusok nemi érzékenyítése nevű projektet a Civil Szervezetek Alapja 23 988, 2 euróval támogatta, amelyet az EHP 2009-2014 Pénzügyi mechanizmusa finanszíroz.

Az Alap kezelője a Nyitott Társadalomért Alapítvány – Open Society Foundation. Az egyetemi hallgatók, jövendő pedagógusok nemi érzékenyítése nevű projekt célja az egyetemi hallgatók tájékoztatása, tudásuk növelése – az alap- és középiskolák jövendő pedagógusainak képzése a gender problematika terén.

Vélemény, hozzászólás?