Támogassa munkánkat!

A Phoenix Polgári Társulás célja a szlovákiai magyar nők és gyermekek esélyegyenlőségének növelése és támogatása az élet minden területén. Ha egyetért céljainkkal és tevékenységeinkkel, és támogatni szeretne bennünket további terveink megvalósításában, azt a következőképpen teheti meg:

1. Önkéntes munkával 

Legyen önkéntes a Phoenix  Polgári Társulásnál, és segítse munkánkat!  Válassza ki azt a területet, amelyben szívesen tevékenykedne, és keressen meg minket ötleteivel, terveivel. Írjon nekünk: info@phoenix-ngo.sk

2. Pénzadománnyal 

Amennyiben nincs ideje arra, hogy személyesen, önkéntes munkával vagy más módon segítse tevékenységünket, választhatja azt is, hogy az Önnek megfelelő pénzösszeggel támogat minket. A legkisebb összeg is hozzájárulhat ahhoz, hogy jobb körülmények között, nagyobb eredményességgel végezzük a munkánkat.

Bankszámlaszámunk: 5036263585/0900, SLSP, a.s.

3. Tárgyi adománnyal 

Ha birtokában van olyan tárgy, berendezés, amire már nincs szüksége, és fel tudja nekünk ingyen ajánlani, nagy örömmel vesszük (nyomtató, vetítő, clipchard, notebook, fényképezőgép, nyomdafesték, irodai papír, egyéb berendezések és eszközök, amelyeket nélkülözni tud).

4. Személyi jövedelemadója 2%-ával.

Ön rendelkezhet javunkra személyi jövedelemadója két százalékáról. Ha egyetért tevékenységünkkel, és támogatni szeretné azt, kérjük, tegye meg ezen a módon. A pénzösszeg felhasználásáról weboldalunkon és hírlevelünkben nyújtunk majd tájékoztatást.

A személyi jövedelemadó 2%-ának átutalásához szükséges adatokat itt találja:

Pontos megnevezés: Občianske združenie Phoenix – Phoenix Polgári Társulás

Cím: Pri Šajbách 14A, 831 06 Bratislava

IČO: 30799881

Bankszámlaszámunk: 5036263585/0900, SLSP, a.s.

 

5. Hirdetési vagy megjelenési felülettel 

A kampányainkat, projektjeinket, honlapunkat, rendezvényeinket ajánló hirdetési vagy megjelenési felület hozzásegít bennünket ahhoz, hogy több nőhöz, férfihoz, gyermekhez jusson el tevékenységünk híre. Ajánljon fel weboldalán médiafelületet, reklámlehetőséget, illetve segítsen hozzá az ingyenes megjelenéshez.

6. További támogatás 

További támogatási vagy együttműködési lehetőségekre is nyitottak vagyunk, írjon nekünk a info@phoenix-ngo.sk címre.

 

Támogatását előre is köszönjük!