Események

Krinolinba zárva – könyvkeresztelő Ipolyságon

Az olasz báró és felesége egy tíz évvel ezelőtti tragédia árnyékában él, úgy tűnik, kölcsönös szerelmük ellenére sem mernek megbirkózni a következményekkel. Eközben pedig politikai harcok színtere is az otthonuk, olasz és osztrák érdekek ütköznek, összeesküvések, merényletek történnek, amelyeket megtorlás követ, és sokak élete veszélybe kerül.

Catalina Bianchi legújabb története a 19. században játszódik, a Monarchia olasz határvidékén.

Nemcsak szerelmi történet egy olyan korból, amikor a nő joga a ház kapujáig terjedt, még főúri körökben is. Ha apja vagy férje úgy gondolta, nem megfelelő a viselkedése, bezárathatta egy „nemesasszonyoknak fenntartott intézetbe”.

És mi volt a szerelemmel? Létezhetett-e egyenrangú partnerkapcsolat?

A könyv szerzőjének nevéhez több sikeres kötet kapcsolódik. A Toszkánában játszódó Érdekek és érzelmek címmel megjelent történetben egy fiatal irodalom tanárnő hazatérésének útját, és családja és szerelme megtalálását követhetjük figyelemmel. A Lili és Boti manói című mesekönyvet szerzőként, a Boszimesék Újbanyavárról (Jana Juráňová alkotása) címűt pedig fordítóként jegyzi.

Legújabb könyvében egy régebbi korszakban találkozunk számunkra is ismerős problémákkal és megoldásokkal.

Kiadónk legújabb könyve, amelyet a Budapesti Könyvhéten mutattunk be a nagyközönségnek, most a Honti Napok programpontjaként tart számon a hűséges olvasók érdeklődésére 2016. szeptember 16-án 16 órai kezdettel.

Minden KönyvBarátnőnek szívből ajánljuk és szeretettel várjuk Önöket a helyszínen.

Webshopunkban is megvásárolhatják kedvező áron!

www.womanpress.sk

Vélemény, hozzászólás?